Dan Petrescu Arbitru | Dan Petrescu S A Răzgandit Nu E Favorit Cu Kups Habar N Au Cine Sunt In Romania Nu Se Mai Studiază Adversarul

Şeful Botoşaniului Valeriu Iftime nu e de acord cu ieşirea lui Petrescu. Fostul mare arbitru din Liga 1 a comentat și despre modul în care laudă noul antrenor de la CFR Cluj echipele pe care campioana României le întâlnește și susține că aceasta este strategia Bursucului.


Dan Petrescu Spune Că A Vrut Să Nu Meargă La News Ro

Înainte ca Săpunaru să scandeze trivialităţi alături de galerie la.

Dan petrescu arbitru. Duminica 19 Septembrie 2021 1926. Fostul mare arbitru cere ca fiecare arbitru să fie tratat cu o unitate de măsură egală indiferent de numele acestora. Am vorbit cu oamenii care sunt factori de decizie.

Dan Petrescu a vorbit cu Cristi Balaj. Fostul arbitru îşi doreşte să producă o schimbe şi în privinţa altui aspect pe care pune mare preţ. Lucrurile sunt oricum.

Ghinguleac Radu Adrian Bucureşti A2. CFR Cluj va juca joi de la ora 2200 cu Jablonec în etapa 1 din grupele Conference League iar campioana României are nevoie de cele 3 puncte pentru un debut perfect. Mladinovici Horia Gabriel Bucureşti A1.

Francisc Neuman Arad Arbitru. Am vorbit şi cu Dan Petrescu. Ex antrenorul campioanei i-a răspuns pe măsură Bursucului.

Dan Petrescu a vorbit despre situația lui Billel Omrani care a acuzat dureri după meciul cu Jablonec din Conference League. Twitter Facebook Google Pinterest Articolul precedent Crescut și. Foarte mulţi oameni au vorbit despre această echipă din.

Dan Petrescu nu are nicio victorie în cele șase meciuri pe care CFR Cluj le-a disputat sub comanda sa în Cupa României. Şi la capitolul imagine aş spune că CFR nu stă foarte bine la nivel naţional. Duminica 19 Septembrie 2021 1924.

Dacă se ajunge la o înţelegere cu cei daţi afară cei staff-ul lui Petrescu adică Bordeianu Curelea şi Aldea îi vor antrena pe Camora Deac şi compania. Scandalul dintre Dan Petrescu şi Marius Şumudică are ecou în fotbalul românesc. Dar au fost şi lucruri nu tocmai frumoase.

Francezul a fost integralist în Cehia dar cel mai probabil nu va fi în lot pentru meciul cu Universitatea Craiova. FCSB s-a impus împotriva celor de la Dinamo duminică pe Arena Națională cu. Mihai Marica Marius Badea.

Nu băgați în seamă p. Noul antrenor al CFR-ului l-a criticat voalat pe Şumi după înfrângerea ardelenilor de la Jablonec. Fotbal în viteză o mulţime de ocazii goluri şi o atmosferă extraordinară creată de cei 13000 de spectatori de pe Arena Naţională.

Totodată Marius Avram a avut o serie de sfaturi pentru arbitrii delegați de CCA Comisia Centrală de Arbitraj la meciurile. Rapid-Universitatea Craiova scor 1-2 a fost un meci cu de toate şi bune şi rele. Ce se întâmplă dacă CFR Cluj nu îi plătește 300000 până miercuri.

Mitruţi Daniel Craiova Nici un comentariu. Campioana României a fost eliminată din șaisprezecimile competiției de Universitatea Craiova după ce Houri a înscris singurul gol. Chiar dacă Istvan Kovacs este al doilea cel mai bine cotat arbitru român după Ovidiu Hațegan acesta ar trebui să plătească pentru gafele din meciul de pe Arena Națională.

Eu voi rămâne acelaşi indiferent că sunt în fotbal sau nu că sunt la ANAD sau la emisiunile de la postul Telekom Sport a declarat fostul arbitru. Click pentru a anula comentariul. UEFA a decis ca meciul Jablonec - CFR Cluj să fie condus la centru de Enea Jorgji un arbitru plin de controverse din Albania.

Tags CFR stiri cfr uta cfr. Dan Petrescu spaima arbitrilor din Liga 1. EXCLUSIV Șumudică încă așteaptă banii.

Se pare că şi Dan Petrescu este de acord cu această mutare. Înregistrare uluitoare din avionul CFR-ului Patronul Nelu Varga înjură oribil co-acționarul clubului. Replică pentru Dan Petrescu după ce s-a plâns de tragerea la sorţi din Cupă.

Radu Petrescu Asistenți. Se dorea ca Dan Petrescu să conducă deja prima şedinţă de pregătire numai că antrenorul a ajuns în această dimineaţă la Bucureşti de la Mallorca şi e posibil să nu ajungă la timp la Cluj. Cristi Balaj lucrează şi la imaginea clubului CFR Cluj.


Viitorul Lui Dan Petrescu A Fost Stabilit După O Discuţie Cu Patronul Cfr Campanie De Transferuri Fără Precedent


Dan Petrescu Nu Sunt Suparat Pe Arbitru Sunt Suparat Ca N Avem Var In Romania


Dan Petrescu Transferă In Liga Campionilor Metehnele Din Liga 1 și Pune Presiune Pe Arbitrul Partidei Celtic Cfr Cluj Sper Să Fie Corect Libertatea


Dan Petrescu S A Răzgandit Nu E Favorit Cu Kups Habar N Au Cine Sunt In Romania Nu Se Mai Studiază Adversarul


Doliu In Fotbalul Romanesc Dan Petrescu Fost Arbitru Internațional A Murit


Doliu In Lumea Fotbalului Fostul Arbitru Dan Petrescu A Murit La Varsta De 75 De Ani


Breaking News Dan Petrescu Pleacă De La Cfr Cluj Nu Mai Pot Gata Imi Iau La Revedere De La Toată Lumea


A Murit Dan Petrescu Fostul Presedinte Al Comisiei Centrale A Arbitrilor Avea 75 De Ani


Dan Petrescu Fostul Arbitru Internaţional A Murit


A Murit Dan Petrescu Fibră Fostul Mare Arbitru Al Romaniei Avea 76 De Ani și A Condus La Centru Cinci Derby Uri Steaua Dinamo Inainte De 1989 Inmormantarea Va Avea Loc Miercuri


A Murit Dan Petrescu Fost Arbitru Internațional și Președinte Al Cca Hotnews Mobile


Dan Petrescu Aproape De Revenirea In Casa Liga 1 S A Aflat Numele Clubului Care Il Vrea


Dan Petrescu S A Luat De Arbitru Gsp Ro


Tragedie In Lumea Fotbalului A Murit Fostul Arbitru Dan Petrescu


A Murit Dan Petrescu Fost Arbitru Roman și Președinte Al Comisiei Pentru Arbitri Special Arad Ultimele știri Din Arad


Breaking News Dan Petrescu A Plecat De La Kayserispor Anunțul Oficial Al Clubului Dorim Să Ii Mulţumim Si Ii Urăm Succes In Carieră


Fostul Mare Arbitru Dan Petrescu Fibră A Murit Singur Intr Un Sanatoriu Din Măgurele Pentru Că Familia Nu L Putea Vedea Din Cauza Pandemiei A Suferit Enorm După Pierderea Soției Acum Trei Ani


Dan Petrescu A Fost Viciere De Rezultat Arbitrul News Ro


Tragedie In Lumea Fotbalului A Murit Fostul Arbitru Dan Petrescu

Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url
Advertisement here
Advertisement here
Advertisement here